Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Prezentare

Important ! Dupa crearea unui cont este necesara o perioada de pana la 24 de ore pentru acceptare de catre administrator ! Retineti parola de acces si reveniti pentru cautarea unui loc de munca !!!

 

In perioada martie 2012 - februarie 2015 Agenția Judeteana pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, în calitate de beneficiar, în parteneriat ( link către parteneri) a implementat proiectul SEROP- Servicii de Ocupare Performante - ID 92443, în regiunile Sud Vest Oltenia şi Sud Muntenia .

Proiectul Serop - "Servicii de Ocupare Performante - Elaborarea, implementarea şi evaluarea strategiei de aliniere a calității serviciilor publice de ocupare" POSDRU/111/4.1/S/92443 a fost un proiect strategic.

Obiectivul general al acestui proiect l-a reprezintat elaborarea şi implementarea strategiei de creştere a calității serviciilor pe piața muncii, destinate să sprijine şi să susțină procesul de modernizare a serviciului public de ocupare la standarde europene, prin adecvarea si inovarea procedurilor şi instrumentelor de lucru pentru eficientizarea, diversificarea şi creşterea eficacității acestora la nivelul celei de a doua regiuni de dezvoltare - Sud-Vest Oltenia si Sud Muntenia – cu specificații comune.

Serviciile care au facut obiectul proiectului au fost:

  • Informarea si consilierea profesionala
  • Medierea muncii
  • Formarea profesională continuă
  • Consultanță si asistență pentru începerea unei afaceri

In perioada martie 2015 - februarie 2018 acest proiect s-a aflat in perioada de sustenabilitate.

Categorie articol: